Onze diensten

Het kantoor heeft verschillende specialisaties welke uniek zijn binnen de omgeving van Ede.

Uiteraard zijn wij in staat uw bedrijfsonroerend goed te verkopen of te verhuren maar kunnen u ook
uitstekend adviseren over een nieuwbouwontwikkeling van uw toekomstige locatie.

Vakgebieden:

  • Verkoop en verhuur van uw onroerend goed
  • Aankoop en aanhuur van uw nieuwe bedrijfspand/locatie
  • Taxeren van uw onroerend goed van zowel woningen als bedrijfspanden
  • Onteigeningsdeskundige
  • Bestemmingsplan onderzoek

 

Aanhuur en aankoop

De Veluwe is en blijft een zeer aantrekkelijke omgeving voor ondernemers.
Als poort naar zowel de randstad en Duitsland is de Veluwe met Ede als belangrijke spil bijzonder aantrekkelijk voor ondernemers en bedrijven.

Met een meer dan 25 jaar ervaring in huis en een groot netwerk van de Van de Bunt organisatie, kunnen wij u optimaal helpen en begeleiden bij uw aan- en verhuur van uw (toekomstig) bedrijfspand.
In een persoonlijk gesprek kunnen wij u duidelijkheid geven over de mogelijkheden van uw vestiging in Ede of de ruime omgeving van Ede.

 

 

Verhuur en verkoop

Er kunnen veel redenen zijn waarom u uw huidig bedrijfspand gaat of wilt verlaten.
Vaak kan dat zijn omdat u uit uw jasje bent gegroeid of dat u andere activiteiten gaat opstarten.

Van de Bunt Vastgoed Adviseurs kan hierin uw juiste partner zijn bij uw zoektocht naar een juiste koper of gesprekken met potentiële klanten voor uw huidige onroerende zaak.
Met onze ervaring kunnen wij u een gedegen advies geven over de mogelijke verkoopwaarde en verhuurwaarde. En niet onbelangrijk welke kansen u heeft om uw bedrijfspand goed in de markt te zetten. Hier is vooraf een goed advies van groot belang want de verhuur of verkoop van uw huidige pand is vaak de start voor een nieuwe locatie.

Vraag ons eens om een goed advies.

 

Taxatie

Een taxatie geeft de waarde van uw bedrijfs- of beleggingsobject(en). Deze waarde heeft u nodig voor bijvoorbeeld uw jaarstukken, het verkrijgen van krediet of het afsluiten van een verzekering. De meeste geldverstrekkers eisen dat de taxatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur.
Van de Bunt Vastgoed Adviseurs heeft alle certificaten in huis om voor uw een gedegen en goedgekeurd taxatierapport te maken.

Naast het lidmaatschap van de vakgroep NVM Business zijn wij ook TMI gecertificeerd.
Bijna alle geldverstrekkers en accountants vragen tegenwoordig om een TMI rapport als het gaat om de waardering van uw portefeuille of vastgoed.
Van de Bunt Vastgoed Adviseurs was als eerste taxateur in Ede gecertificeerd als TMI taxateur.

 

Beleggingen

Beleggen in vastgoed was de laatste jaren een zeer lucratieve bezigheid. Veel beleggers zijn echter goed wakker geschud na 2007, de start van de financiële crisis.
Helaas hebben veel beleggers vastgoed gekocht zonder het juiste onderzoek te hebben uitgevoerd door een vastgoed deskundige.

Nu anno 2018 weten de meeste beleggers dat het kopen van vastgoed niet alleen gaat om een mooi gebouw maar ook om de kwaliteit van de huurders, de verhuurmogelijkheden, locatie, kwaliteit van het gebouw, duurzaamheid en niet onbelangrijk de aankoopprijs.
Wij hebben een jarenlange ervaring bij het adviseren van kopers van beleggingspanden.

Daar waar de meeste makelaars de kwaliteiten bezitten om een pand op de juiste merites te beoordelen kunnen wij naast deze gegevens ook een compleet financieel plan aanleveren. Hier kan de heer Ronald van de Bunt een uitstekend rol in spelen. Als voormalig eigenaar van Van de Bunt Assurantiën en Financiën is hij uitstekend in staat om met zijn specifieke kennis u een gedegen financieel advies te geven.

Vraag ons om een eerste intakegesprek als u plannen heeft om te beleggen in onroerend goed. Met de juiste adviezen kan beleggen in onroerend goed een uitstekende belegging zijn ook voor bijvoorbeeld uw pensioen.

 

Kortom, Van de Bunt Vastgoed Adviseurs kan u verder helpen!